Omagiu adus unor cercetători științifici ai ICCC „Selecția”

   Întrunit vineri, 18 noiembrie, în ședință, Consiliul Științific al Institutului de Cercetări pentru Culturile de Câmp „Selecția” a adus un omagiu cercetătorului științific superior Alexei Postolatii, cu prilejul împlinirii onorabilei vârste de 85 de ani.

   Omagiatul a dedicat mai mult de 50 de ani din viața sa activității la Institutul „Selecția”, unde continuă să lucreze și în prezent.

   Activitatea de muncă și-a început-o în calitate de mecanizator, iar ulterior a studiat și profesat agronomia. Astăzi susține că cele importante evenimente din viața sa sunt legate de serviciu și familie.

   Alexei Postolatii mai spune că în activitatea de selecționer la ICCC „Selecția” cel mai mult îl captivează elementul legat de creativitate. Obținerea unui soi nou de grâu, de exemplu, este un proces îndelungat, ce durează  8-10 ani, și presupune multe cunoștințe, dar și ingeniozitate, ceea ce face ca această muncă să fie extrem de captivantă.

Omagiu adus unor cercetători științifici ai ICCC „Selecția”

   Cu această ocazie, conducerea institutului și colegii i-au adus un omagiu și i-au adresat sincere urări de bine :

   Fie ca steaua norocului să zâmbească mereu și să Vă ducă acolo unde Vă doriți. Rămâneți la fel de pasionat de ceea ce faceți și fiți mereu înconjurat de cele mai frumoase oportunități și experiențe.

   Plecăciunea noastră înaltă pentru dedicație și pentru faptul că faceți partea din echipa institutului”, a subliniat doctorul habilitat, profesorul cercetător Boris Boincean, directorul Institutului de Cercetări pentru Culturile de Câmp „Selecția”.

   Membrii Consiliul Științific al ICCC „Selecția” l-au felicitat în context și pe cercetătorul științific Veaceslav Mihai, cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 66 de ani.

Membrii Consiliul Științific al ICCC „Selecția” l-au felicitat în context și pe cercetătorul științific Veaceslav Mihai

 

Adaugă comentariu nou

HTML limitat

  • Taguri HTML permise <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.